Hoveddel Side topp

Ny daglig leder i foreningen Ridderrennet

Det er med stor glede at vi kan annonsere Anne-Kristin Wadahl som vår nye daglige leder i foreningen Ridderrennet. Vi i styret har vært igjennom en lang ansettelsesprosess med mange motiverte og velkvalifiserte søkere. Valget falt til sist på Anne-Kristin Wadahl, som takket ja til tilbudet. Hun tiltrer stillingen 1. Februar.

Anne-Kristin Wadahl er 46år, utdannet jurist med advokatbevilling. Hun har tidligere jobbet i forsikringsbransjen, og nå sist som advokat i Byggmesterforbundet. Dette har gitt erfaring med å planlegge, ha ansvar og bevare overblikk også i travle perioder. Hun har studert og bodd både i England, Italia og USA. Hun har også erfaring som frivillig på større norske vinteridrettsarrangementer og med ulike styreverv.

Anne-Kristin Wadahl er vokst opp på gård i Gudbrandsdalen, men bor i dag i Oslo, er gift og har 2 barn. Hun er glad i å være ute, og liker seg både på fjellet og i marka. Hun er spesielt glad i vinteren da hun har et hjerte for skisporten, spesielt langrenn. Anne-Kristin Wadahl har deltatt flere ganger i både Birkebeineren, Vasaloppet og Marcialonga. Hun beskriver seg selv som engasjert, positiv og glad i fysisk aktivitet.

Anne-Kristin Wadahl ser frem til å begynne jobben som daglig leder, og gleder seg stort til å ta tak i alle mulighetene og utfordringene som venter på henne.

– Det blir dessuten veldig gøy å møte deltakere, ledsagere og frivillige til spennende dyster under Ridderuken 2017, sier hun.

Vi i styret ser frem til å jobbe sammen med henne om å gjennomføre og videreutvikle Ridderrennet, Barnas Ridderrenn og andre arrangementer i regi av foreningen Ridderrennet: Jobbe videre for sammen «å gjøre det umulige mulig».

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn