Barnas Ridderuke

Aktiviteter

Gjennom et tilrettelagt aktivitetstilbud med fokus på mennesker og hva du kan oppnå, har vi siden 1983 bidratt til mestring og livskvalitet. Under Barnas Ridderuke fokuserer vi på grunnleggende skiferdigheter og inviterer til en magisk uke i januar for barn i alder 10 til 16 år.

Det er ingen krav til forhåndskunnskap. Vi hjelper deg i gang med ulike skiaktiviteter med hjelp av kyndige instruktører. I trygge rammer vil du oppleve mestring og glede i fellesskap. Og vi lover deg at du får en uforglemmelig uke.

Ski-uka er lagt tidlig på året slik at deltakerne kan nyttiggjøre seg nye ferdigheter på hjemstedet resten av vinteren. Det gjennomføres daglig to økter på langrennsski, og barn og studenter/ledsagere fordeles i grupper på bakgrunn av oppfølgingsbehov.

Barnas Ridderuke avsluttes med Barnas Ridderrenn på fredag, med premieutdeling og bursdagsfest i idrettshallen på Beitostølen Helsesportssenter etter rennet. Utpakking av hytter og avreise fra Beitostølen lørdag morgen.

Barn på vei mot mål i Barnas Ridderrenn

Barnas Ridderrenn

Barna har sin egen festdag med Barnas Ridderrenn hvert år i januar. Rennet arrangeres under Barnas Ridderuke, og er åpent for de som kun vil være med på dette.  Barn og unge på opptrening/opphold på Beitostølen Helsesportssenter stiller også til start på selve rennet.

På rennet deltar også elever på samme alder fra nærliggende skoler i kommunen som ledsagere. Ledsaging er et ledd i å presentere idrett for funksjonshemmede i skolen.