Aktiviteter

Fjellprest

Fjellpresten

Fjellprest Eli Vatn er tilgjengelig for samtale under ridderuka.

Avtale kan gjøres ved å ringe eller sende melding til 991 29 976

Lyskapellet på Beitostølen

Den gylne time

Fjellpresten holder Den gylne time i Lyskapellet hver torsdag kl. 17.30. og i ridderuka er den spesielt tilpasset det arrangementet. Det er en 25 minutters rolig stund med noen ord og et par salmer til ettertanke og hvile. Så det blir spilt rolig musikk på anlegget i 20 minutter, og man kan sitte der og nyte roen og kapellet. 

Lyskapellet på Beitostølen

Anna og Erling Stordal ønsket et åpent, stille rom i tilknytning til Helsesportssenteret på Beitostølen.  Lyskapellet ble realiseringen av denne drømmen. Her skulle alle besøkende føle seg velkomne og tatt imot.

Kapellet ble i 2010 økumenisk vigslet. Glassmaleriet er formgitt av Ferdinand Finne etter visjon ved Kirsten Rostbøll. Det er tegnet av tømrer Herbert Mollenhauer som sammen med byggmester Kjell Arne Båtevik har bygget kapellet. Sigmund og Kjell Arne Årseth utførte sammen med Kirsten Rostbøl dekorasjon og maling i Kapellet.  Lyskapellet er fortsatt et åpent, meget vakkert stille rom til bruk for brukere på Helsesportssenteret og mennesker ellers som ønsker en stille stund.

Lyskapell innvendig