Gå til hovedinnhold

Lei vår leilighet

Foreningen Ridderrennet eier en leilighet på Beitostølen, Beitotind 1303, som våre medlemmer kan leie via Beitostølen Bookingservice til en gunstig pris. Medlemsfordelen omfatter også leiligheten Beitotind 1404 som tilhører Blindemissionen i samme leilighetskompleks. Les mer om leilighetene under.

Beitotind 1303

Beitotind 1303 er en fin og hyggelig leilighet i sentrum med flott utsikt. Den ligger rett ved Radisson BLU Hotel. Leiligheten ligger på bakkeplan og er tilrettelagt for rullestolbrukere. Den har tre soverom og handicapvennlig bad. Terrassen er på bakkeplan. Dyr er tillatt. Røyking er forbudt

Det er en praktisk leilighet med 3 soverom (ett dobbeltrom og to soverom med køyeseng), romslig stue, spisestue og peis i tillegg til et velutstyrt kjøkken (åpen løsning). Leiligheten er spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere, og har et 2-delt bad med god plass, handicapvennlig håndvask, dusj og toalett. Det er biloppstillingsplass rett utenfor inngangen til leiligheten samt garasjeplass i kjelleren. Totalt er leiligheten 85m2.

Leiligheten vår ligger på bakkeplan i et leilighetsanlegg rett bak Radisson Blu på Beitostølen.  Leiligheten har 3 soverom, 6 sengeplasser og har flott utsikt.

Leilighet soverom
Leilighet stue
Leilighet badstue

Beitotind 1403 - Blindemissionen sin leilighet

Våre medlemmer har også tilgang til å leie Blindemissionens leilighet Beitotind 1403 som ligger i samme leilighetsanlegg. Denne leiligheten har 8 sengeplasser og badstu. Dere kan lese mer om den leiligheten ved å klikke på linken https://www.bookingservice.no/enheter/beitotind-1404/

Leilighet spisestue
Leilighet soverom 2
Leilighet gang

«Livet er hva dine tanker gjør det til»

- Erling Stordahl

Våre riddere

Se alle

Logoene til våre samarbeidspartnere og sponsorer