Gå til hovedinnhold

Personvern

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre arrangement, tjenester overfor medlemmer og andre vi samarbeider med.

Personvernerklæring

Personopplysninger er alle former for data, informasjon, opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det avgjørende for om en opplysning er en personopplysning, er om opplysningene direkte eller indirekte kan identifisere en konkret person.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er generalsekretær. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger for foreningen Ridderrennet kan gjøres til generalsekretær.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon, og evt. funksjonsnedsettelse på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud i forhold til foreningens arrangementer for våre målgrupper og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer m.m. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

Deltakere

Fra våre deltakere innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, funksjonsnedsettelse og e-post adresse. I tillegg innhentes det opplysninger knyttet til arrangementet for å tilrettelegge arrangementet på best mulig måte for våre deltagere. Når man registrerer seg som deltager på våre arrangementer samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger for gjennomføringen av det aktuelle arrangementet.

Frivillige / Studenter i praksis / Private ledsagere

Fra våre frivillige innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn og e-post adresse. Når man registrerer seg som frivillig/student i praksis/privat ledsager på våre arrangementer samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger for gjennomføringen av det aktuelle arrangementet.

Samarbeidspartnere / Medarrangører / Gjester

Fra våre samarbeidspartnere / medarrangører / gjester innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn og e-post adresse. Når man registrerer seg på våre arrangementer samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger for gjennomføringen av det aktuelle arrangementet.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Dersom vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten iht. innhold og sletter denne etter behandling.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss vil du motta nyhetsbrev iht. samtykke ved innmelding. Du kan også melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev ved å registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre. E-post adressen slettes når vi ikke lenger har samtykke.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på våre kurs og arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse i forbindelse med kurset/arrangementet. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Ved påmeldingen har du samtykket til at dine personopplysninger blir lagret, og brukt til å invitere til lignende fremtidige arrangementer. Personopplysningene vil for øvrig slettes etter endt arrangement.

Endring og sletting av dine personlige data

Vi viser til ridderrennet.no/gdpr for endring og sletting av dine personopplysninger.

Klage til datatilsynet

Dersom du opplever noe du mener er brudd på personvernregelverket, har du rett til å klage til datatilsynet.

Våre riddere

Se alle

Logoene til våre samarbeidspartnere og sponsorer