Gå til hovedinnhold

God jul, og godt nytt år

Vi legger bak oss et annerledes år. Et år som startet så vanlig med glade barn og voksne på Barnas Ridderuka i januar, men hvor det raskt ble klart at avlysning var eneste riktig vei for Ridderuka og Riddercamp.

For oss og for alle har det vært et spesielt år. Vi har brukt tiden vår på fremtiden. I høst lanserte vi oppdaterte nettsider tydeligere relatert til alle de unge deltakerne vi håper å ønske velkommen i årene som kommer. Vi ønsket også å skape en ny, moderne visuell profil som peker framover. Og nå er vi klar for å skape møteplasser og læringsarenaer i de neste 50 årene også. Selv om alt ikke blir som før med det første. Barnas Ridderuke i januar blir et lukket arrangement for barn med opphold på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Vi bruker også uken til kompetanseoverføring med BHSS  som gjør at flere barn og unge under opphold kan få nytte av vår læring og erfaring.

Til alle i Norge
Fra Foreningen Ridderrennet

Det blir helt sikkert Ridderrenn i 2021! En nyhet fra oss hvor alle i Norge kan delta der du bor på ski eller bena. Mer om dette kommer i 2021.

Medio januar beslutter vi om vi åpner påmelding av Ridderuka med Ridderennet som etter planen starter på Beitostølen 14.mars. I så fall må vi være forberedt på et annerledes arrangementet enn tidligere Ridderuker.

Nå ser frem mot 2021, året hvor vi tar hverdagen tilbake. Et år hvor vi skal gjøre aktiviteter sammen. Hvor horisonter utvides, nye felleskap oppstår og hvor vi lærer mer om hverandre og oss selv. For det er i møte med andre vi lærer om oss selv.

Nyt juletiden som nå kommer. Ta vare på hverandre og de rundt deg, men gi også en ekstra tanke på om du kjenner noen som kan trenge din virtuelle klem eller en tur. For selv om vi ikke kan ta på hverandre, så kan vi ta vare på hverandre!

Varm klem fra alle oss til alle dere med de aller beste ønsker for julen og det nye året.

Våre riddere

Se alle