Ridderrennet med nytt sponsorsamarbeid

Ridderrennet inngår samarbeid med Coop Øst. Samarbeidet skal bidra til ytterligere utvikling av Foreningen Ridderrennets aktiviteter.

– Vi er glade og stolte over for at Coop blir en del av sponsorlauget, og det er spesielt viktig for oss at det er nettopp Coop Øst som inngår dette samarbeidet. Sammen skal vi ivareta og videreutvikle foreningens aktiviteter for mennesker med funksjonsnedsettelser og fortsette å fremme verdien av gode møteplasser og læringsarenaer, sier generalsekretær i Foreningen Ridderrennet Anne-Kristin Wadahl.

Coop Øst har en lokal forankring til Valdres hvor Foreningen Ridderrennets arrangementer gjennomføres. Coop og Ridderrennet har i første omgang signert en ettårig avtale, men begge parter er interessert i å forlenge og potensielt utvide samarbeidet ut over 2023.

– Ridderrennet har vært en del av denne regionen siden 1964, og arrangementet har utviklet et bredt spekter av aktiviteter vi ønsker å bidra inn i, sier Tore Tjomsland administrerende direktør i Coop Øst.

I tillegg til at Coop Øst er opptatt av et sterkt lokalt samfunnsengasjement, har Coop og Coop Øst en lang tradisjon som sponsor for idretten.

— For oss dreier ikke dette kun seg om tradisjonelt sponsorat. Dette handler om kampen for like muligheter i idretten uansett kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller økonomi. Innsatsen som Ridderrennet har lagt ned i flere tiår har vært uvurderlig for titusener av mennesker, og det organisasjonen representerer av verdier stiller vi oss svært gjerne bak. Vi er derfor en stolt sponser av arrangementene i regi av Foreningen Ridderennet, sier Tjomsland.

Wadahl og Foreningen Ridderrennet er svært fornøyd med samarbeidet.

– For oss var det viktig å få inn en sponsor som kjenner seg igjen i våre verdier og de historiene vi prøver å formidle gjennom våre aktiviteter. Vi ser fram til fram til å gjennomføre årets arrangementer med en ny, trygg og verdibevisst samarbeidspartner ombord, sier Wadahl.