Gå til hovedinnhold

Praktisk informasjon 2021

Transport
Vi setter opp busser fra Oslo, Bergen, Trondheim som deltagere melder seg.  Hver person plasseres på eget sete med god avstand til andre. Skal du reise via Oslo Lufthavn må du planlegge ankomst på formiddagen. Dette fordi vi har lagt opp til felles innsjekk og møte med din gruppe.

De som kommer med rutebuss følger reglene som gjelder på offentlig transport og for de som kommer med egen bil må du planlegge ankomst til din angitte tid i timeplanen. Dette for å sikre oss trygg og god gjennomføring av smittevernstiltak.

Under opphold på Beitostølen så benytter vi oss i buss til og fra aktivitet. Transport vil inngå som en del av timeplanen og foregår i din kohort.

Konkurranser
Det vil kun bli gjennomført to konkurransedager under Ridderuka 2021. Alpint og brett vil arrangeres samme dag, i tillegg vil Ridderrennet bli arrangert på lørdag.

Bosted
Deltakere blir delt inn i 3 grupper relatert til alder. Det er ungdomsgruppa (14-17 år), Ung voksen (18-34 år) og Voksen (Over 35 år). Disse gruppene vil igjen bli fordelt i kohorter relatert til valgt hovedaktivitet og ferdighetsnivå.

Ung voksen og Voksen gruppa vil bli innkvartert på Radisson Blu hotellet i ulike etasjer noe avhengig av antallet som er påmeldt, mens Ungdomsgruppa vil bo i leiligheter på det nye Riddertunet midt i sentrum på Beitostølen.

Bespisning:

Det blir faste spisetider for hver kohort på hotellet da alle ikke kan spise samtidig. Spisesteder og tidspunkt vil framkomme i kohortens timeplan for uka.

Sosialt program:
Det sosiale programmet blir en del av timeplanen til kohorten. Vi plnalegger å brukes Beitohallen, som den største hallen, som hovedsted for sosialt program. Der er det til flere kohorter med tilstrekkelig avstand til hverandre.

 

Våre riddere

Se alle