Ridderuka 2023

Overnatting

Våre overnattingspakker med medlemspriser kan bestilles på e-post til ridderrennet@beitostolen.com

I e-posten skriver du:

  • fullt navn
  • alder
  • e-post
  • telefonnummer
  • hvilken overnattingspakke du ønsker
  • funksjonsnedsettelse
  • hvem du ønsker å dele rom med
  • om du er medlem eller har registrert deg som medlem i påmelding del 1.

Overnattingspakker

Denne pakken inneholder overnatting på Radisson Blu Hotell. Velger du denne pakken er alle måltider inkludert  fra middag ved ankomst søndag til frokost ved avreise søndag. Alle måltider på hotellet bortsett fra lunsj lørdag 19. mars – som vil være på arenaen for Ridderrennet. Fra hotellet er det både infodisk og transportdesk, i tillegg til kort avstand til både aktiviteter og det sosiale som skjer på ettermiddag/kveldstid.  Med denne pakken får du en skikkelig komfortabel Ridderuke.

Prisen forutsetter at du deler rom med en annen. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele med dersom du har avtalt dette med noen.

Denne pakken inneholder overnatting på de nye leilighetene Riddertunet (leilighetene er rullestolvennlige). Velger du denne pakken er alle måltider inkludert  fra middag ved ankomst søndag til frokost ved avreise søndag. Alle måltider spises på Lodge 900, bortsett fra lunsj lørdag 19. mars – som vil være på arenaen for Ridderrennet. Her får du oppredd seng og sluttrengjøring inkludert. Kort avstand til det som skjer, og med denne pakken får du en skikkelig chill Ridderuke.

Prisen forutsetter at du deler leilighet med andre. Dersom du har noen du ønsker å dele med så skriver du hvem i bestillingen. Ellers plasserer vi med andre som sammenfaller i alder.

Denne pakken er basis pakken og gjelder øvrige leiligheter. Sengetøy og sluttrengjøring kommer i tillegg. Her må du enten ta med eget sengetøy, og vaske når du forlater leiligheten eller leie sengetøy og bestille rengjøring i tillegg. I denne pakken er ingen måltider inkludert, og du lager/kjøper deg frokost, lunsj og middag selv. Med denne overnattingspakken står du ganske fritt hvordan du vil legge til rette din Ridderuke.

Pakken gjelder følgende leiligheter:

6 personers leilighet

Fjellparken H6 + H 8
Fjellstølen
Stølstunet
Beitotind

4 personers leilighet
Fjellparken
Fjellstølen
Bitihorn
Bergo
Gjestegaarden
Stølstunet
Beitotind

Leilighetene har noe ulik størrelse og standard, og det er noe lenger avstand til aktiviteter og de sosiale arenaene (med unntak av Beitotind). Med denne pakken står du fritt til å legge opp uka slik den passer best for deg.

Priser

RidderComfort:

Pris medlem 19 til 35 år: 5 000 NOK

Pris medlem 36 år og eldre: 6 500 NOK

Pris ikke-medlem: 8 755 NOK

RidderChill:

Pris medlem 14 til 18 år : 2 000 NOK

Pris medlem 19 til 35 år: 4 000 NOK

Pris ikke-medlem: 6 600 NOK

RidderBasic (6 personer):

Pris medlem 19 til 35 år: 8 600 NOK

Pris medlem 36 år og eldre: 8 600 NOK

Pris ikke-medlem: 10 600 NOK

RidderBasic (4 personer):

Pris medlem 19 til 35 år: 5 600 NOK

Pris medlem 36 år og eldre: 5 600 NOK

Pris ikke-medlem: 7 600 NOK

Overnatting barn under 13 år

De som 10 – 14 år kan søke om plass på Miljøsamlingen Norges Skiforbund arrangerer i samarbeid med Foreningen Ridderrennet. Miljøsamlingen arrangeres fra onsdag til søndag i Ridderuka, og har eget overnattingssted.

Les mer her:  https://www.skiforbundet.no/miljosamlingridderuka/

Påmelding: https://www.checkin.no/event/38735/miljoesamling-10-14-aar-ridderuka-2022-norges-skiforbund

Medlemskap

Som medlem i Foreningen Ridderrennet får du gode rabatter på overnatting, deltageravgift og transport. Medlemskap koster 350 kr og du kan bli medlem via påmeldingen.

RidderComfort

Prisen forutsetter at du deler rom med en annen. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele med dersom du har avtalt dette med noen. Ellers plasserer vi deg med andre som sammenfaller i alder.

RidderChill

Prisen forutsetter at du deler leilighet med andre. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele med dersom du har avtalt dette med noen. Ellers plasserer vi deg med andre som sammenfaller i alder.

RidderBasic

Ridderbasic er vår billigste overnattingspakke, men forutsetter at du leier en hytte i sin helhet. Så hvis du sammen med 3 andre deltagere leier en hytte, vil prisen bli 5 600/4 = 1 400.