Ridderuka 2024

Overnatting

Våre overnattingspakker

På Ridderuka tilbyr vi to overnattingspakker: Ridder Comfort og Ridder Basic

Nytt av året er at overnatting kan bestilles i vår påmeldingsløsning.

Våre overnattingspakker forutsetter overnatting søndag til søndag. Hvis dette ikke passer for deg, må du ta direkte kontakt med Beitostølen Resort og organisere din egen overnatting.

Beitostølen Resort kan nås på ridderrennet@beitostolen.com

Overnattingspakker

Denne pakken inneholder overnatting på Radisson Blu Hotell. Velger du denne pakken er alle måltider inkludert  fra middag ved ankomst søndag til frokost ved avreise søndag. Alle måltider på hotellet bortsett fra lunsj lørdag 25. mars – som vil være på arenaen for Ridderrennet. Fra hotellet er det både infodisk og transportdesk, i tillegg til kort avstand til både aktiviteter og det sosiale som skjer på ettermiddag/kveldstid.  Med denne pakken får du en skikkelig komfortabel Ridderuke.

Prisen forutsetter at du deler rom med en annen. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele med dersom du har avtalt dette med noen.

Denne pakken er basis pakken og gjelder øvrige leiligheter. Sengetøy og sluttrengjøring kommer i tillegg. Her må du enten ta med eget sengetøy, og vaske når du forlater leiligheten eller leie sengetøy og bestille rengjøring i tillegg. I denne pakken er ingen måltider inkludert, og du lager/kjøper deg frokost, lunsj og middag selv.

Med denne pakken står du fritt til å legge opp uka slik den passer best for deg.

Overnatting ungdom 14-19 år

Ridderuka har en egen ungdomsgruppe. Denne gruppa får ekstra oppfølgning av ledsagere, og mulighet til å delta på egne aktiviteter.

Velg Ungdomsgruppa i påmeldingsoppsettet for den beste og rimligste løsningen for unge funkiser!

 

Overnatting barn under 14 år

De som 10 – 14 år kan søke om plass på Miljøsamlingen Norges Skiforbund arrangerer i samarbeid med Foreningen Ridderrennet. Miljøsamlingen arrangeres fra onsdag til søndag i Ridderuka, og har eget overnattingssted.

Mer informasjon kommer snart.

Medlemskap

Som medlem i Foreningen Ridderrennet får du gode rabatter på overnatting, deltageravgift og transport. Medlemskap koster 350 kr og du kan bli medlem via påmeldingen.

RidderComfort

Prisen forutsetter at du deler rom med en annen. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele med dersom du har avtalt dette med noen. Ellers plasserer vi deg med andre som sammenfaller i alder.

RidderBasic

Ridderbasic er vår billigste overnattingspakke, men forutsetter at du leier en hytte i sin helhet. Så hvis du sammen med 3 andre deltagere leier en hytte, vil prisen deles på alle deltagerne.