Ridderuka

Overnatting

Våre overnattingspakker

På Ridderuka tilbyr vi to overnattingspakker: Ridder Comfort og Ridder Basic

Overnatting kan bestilles i vår påmeldingsløsning.

Våre overnattingspakker forutsetter overnatting søndag til søndag. Hvis dette ikke passer for deg, må du ta direkte kontakt med Beitostølen Resort og organisere din egen overnatting.

Beitostølen Resort kan nås på ridderrennet@beitostolen.com

Overnattingspakker

Denne pakken inneholder overnatting på Radisson Blu Hotell. Velger du denne pakken er alle måltider inkludert  fra middag ved ankomst søndag til frokost ved avreise søndag. Alle måltider på hotellet bortsett fra lunsj lørdag 16. mars – som vil være på arenaen for Ridderrennet. Fra hotellet er det både infodisk og transportdesk, i tillegg til kort avstand til både aktiviteter og det sosiale som skjer på ettermiddag/kveldstid.  Med denne pakken får du en skikkelig komfortabel Ridderuke.

Prisen forutsetter at du deler rom med en annen. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele med dersom du har avtalt dette med noen.

Hotellet har også noen få enkeltrom tilgjengelig mot et pristillegg. Ta direkte kontakt med Radisson Blu Hotell på e- post ridderrennet@beitostolen.com for bestilling.

 

Denne pakken er basispakken og gjelder øvrige leiligheter. Sengetøy og sluttrengjøring kommer i tillegg. Her må du enten ta med eget sengetøy og vaske når du forlater leiligheten, eller leie sengetøy og bestille rengjøring i tillegg. I denne pakken er ingen måltider inkludert, og du lager/kjøper deg frokost, lunsj og middag selv.

Med denne pakken står du fritt til å legge opp uka slik den passer best for deg.

Overnatting ungdom 15-18 år

Ridderuka har en egen ungdomsgruppe. Denne gruppa får ekstra oppfølgning av ledsagere, og mulighet til å delta på egne aktiviteter.

Velg Ungdomsgruppa i påmeldingsoppsettet for den beste og rimeligste løsningen for unge funkiser!

 

Medlemskap

Som medlem i Foreningen Ridderrennet får du gode rabatter på overnatting, deltageravgift og transport. Medlemskap koster 350 kr og du kan bli medlem via påmeldingen.

RidderComfort

Prisen forutsetter at du deler rom med en annen. Det er derfor viktig at du ved bestilling skriver hvem du ønsker å dele rom med dersom du har avtalt dette med noen. Ellers plasserer vi deg med andre som sammenfaller i alder.

RidderBasic

Ridderbasic er vår billigste overnattingspakke. Den forutsetter at du leier en hytte i sin helhet. Hvis du leier en hytte sammen med 3 eller 5 andre deltagere, vil prisen deles på alle deltagerne.