Gå til hovedinnhold

Den beste uka i hele året

Ridderuka gir alle som deltar opplevelser for livet. Det er verdens største årlige vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede med et rikt sosialt program som setter møter mellom ulike mennesker i fokus. Enten du er deltager, ledsager eller samarbeidspartner vil du oppleve en uke med magiske øyeblikk, nye vennskap og friluftsopplevelser sammen med andre og med selve Ridderrennet som et høydepunkt til slutt.

 

«Dette er en uke jeg anbefaler andre å være med på!»

- Tove Framnes Bøe, deltager

Du får en fast ledsager som hjelper deg med de aktivitetene du vil prøve deg på, enten det er ute i snøen på dagen eller inne på ulike sosiale arrangement på kvelden. Det er også mulig å ta med din faste ledsager i stedet dersom dette er ønskelig.
Du får tilrettelagt hjelp til å prøve ulike aktiviteter. Ta gjerne med deg ski/utstyr hvis du har, men vi har også utstyr til disposisjon. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på våre arrangementer. Alt du må gjøre er å ville bli med på en uforglemmelig uke her på Beitostølen.

Alle aktivitetene under uka dekkes av påmeldingsavgiften. Dette inkluderer også kiropraktorer hvor vi samarbeider med Norsk Kiropraktorforening som stiller hele uken for å hjelpe deg når du måtte trenge det. Gjennom vårt samarbeid med Norges Idrettshøgskole / Høgskolen i Innlandet får du trygg ledsagerservice av studenter på idrettsfag. De hjelper deg gjennom hele uka og er din faste ledsager på alle aktiviteter. Gjennom ulike særforbund i idretten sikrer vi faglig god gjennomføring på alle aktiviteter som blant annet inkluderer truger, kiting, langrenn, alpint, snøbrett, skiskyting og hundespannkjøring for å nevne noen.

«Min favorittuke»

- Mille Slagsvold, deltager

Vi ønsker deg varmt velkommen til en vintersportsuke på Beitostølen ulik alle andre uker i året. En uke med magiske øyeblikk, mestring og lek og hvor vi sammen kan tøye noen grenser. En uke med nye mennesker, nye vennskap og minner for livet. Vi gleder oss til å se deg!

Praktisk informasjon

Her finner du mer informasjon om bosted, aktiviteter og pris

Våre riddere

Se alle

Logoene til våre samarbeidspartnere og sponsorer