Gå til hovedinnhold

Ridderuka 2021 på Beitostølen utgår!

Men fortvil ikke, vi lanserer spennende nyheter i 2021. Og Ridderuka 2022 skal bli den beste noensinne!

Årets høydepunkt

Ridderuka er for mange årets høydepunkt. Dessverre setter korona-pandemien en effektiv stopper for årets arrangement. 

– Verden og samfunnet vårt er slik akkurat nå, og det er dessverre ikke mulig å gjennomføre arrangementet på Beitostølen i mars. Men vi ser fremover og vil allerede i vinter lansere nye møteplasser. Dette kommer vi snart tilbake til sier Anne-Kristin Wadahl, generalsekretær i foreningen Ridderrennet.

««Ridderuka er helt fantastisk. Det er er et samhold som er helt unikt. Finnes ikke lignende» »

- Maren Elise Wam Næss, deltager

Møteplassen

Anne-Kristin er oppriktig lei seg for at årets arrangement ikke kan gjennomføres. Ridderuka er en møteplass der deltakerne møtes på tvers av kommunegrenser, fylkesgrenser og landegrenser. Sosialt samhold, samvær og samhandling er nøkkelord.

– Det er i møte med andre du lærer om deg selv. Og det er møtene mellom alle menneskene som deltar at magien oppstår.

6 glade mennesker som smiler mot kamera i strålende solskinn. De fire fremste sitter i langrennskjelke og har medalje rundt halsen.

Lyttet til råd

Korona-pandemien har nå satt en effektiv stopper for den andre Ridderuka på rad. Når situasjonen er som den er, lå en avlysning i kortene.

– Vi håpet i det lengste. Vi ønsker å ha et trygt og godt arrangement for alle. Det lot seg ikke gjøre med den situasjonen vi nå har i samfunnet vårt, og vi har lyttet til råd fra kommunelegen i Øystre Slidre, samt anbefalingene fra Folkehelseinstituttet (FHI), sier Anne-Kristin.

Bilde av Generalsekretær Anne-Kristin Wadahl knelende ved et skispor

Da skal vi slå på stortromma

– Man møter venner, får nye venner, og deler felles opplevelser med andre som skaper fellesskap og samhold. Mottoet er at vi skal klare det sammen og ha det gøy. Derfor gleder jeg meg til Ridderuka 2022. Da skal vi klemme igjen og skape nye minner for minneboka. Ridderuka 2022 på Beitostølen skal bli den beste noensinne. Da skal vi slå på stortromma, sier Anne-Kristin med stort engasjement.

5 mennesker i sitski.

«"Ridderuka er et høydepunkt i året. Jeg storgleder meg allerede»»

- Brit Røsvik, deltager

Våre riddere

Se alle