Tom Bratlie overrekker blomster til Haakon Gisholt
Tom takker av Haakon med blomster

Tom Bratlie valgt som ny styreleder i Foreningen Ridderrennet

Tom Bratlie har sittet i styret for Foreningen Ridderrennet siden 2019 og har det siste året vært nestleder. Tom er bosatt i Asker kommune og har bred bakgrunn fra nærings- og samfunnsliv. Han tar over etter Håkon Gisholt.

Med seg i styret får han Siv Jensen og Mariann Vestbøstad Marthinsen som nye styremedlemmer. Siv Jensen var finansminister fra 2013 til 2020 og har hatt et sterkt engasjement for Ridderrennet gjennom mange år. Mariann Vestbød Marthinsen har vært en av landets fremste paraidrettsutøvere med en rekke VM- og NM-gull i ski og svømming. I 2014 vant hun OL-gull. Styret består videre av Astrid Nyquist, Christian Jensen, Kjell Vidar Røyne og Bente Åsen Sørum.

Deltagere over skjerm på Generalforsamling 2022
Flere deltok på generalforsamlingen digitalt

Ambisjoner om vekst

– Foreningen Ridderrennet har en lang og stolt historie. Jeg gleder meg stort over å få lov til å være med på den videre utviklingen av Ridderrennets mange aktiviteter til glede for personer med funksjonsnedsettelser, sier nyvalgt styreleder Tom Bratlie.

Ridderrennet har eksistert siden 1964. Det som startet med et skirenn for blinde har utviklet seg til å bli verdens største vintersportsuke for personer med fysisk funksjonsnedsettelse. I tillegg arrangerer Foreningen Ridderrennet Barnas Ridderuke, Riddercamp og BikeRiddercamp, aktiviteter for og med mennesker med fysiske funksjonsnedsettelser.

Foreningen Ridderrennet har ambisjoner om vekst, både i form av antall deltagere, men også sikre Foreningens arrangementer som attraktive arenaer for syn- og bevegelseshemmede; både sportslig, sosialt og økonomisk.

«Jeg gleder meg stort over å få lov til å være med på den videre utviklingen av Ridderrennets mange aktiviteter »

- Tom Bratlie, ny styreleder

Takk til Haakon og Elisabeth!

Foreningen Ridderrennet bygger på grunnlegger Erling Stordals filosofi og verdier. Foreningens visjon er «Å gjøre det mulige mulig», gjennom å bygge virksomheten på likeverd, respekt og frivillighet.

– Beitostølen er et fantastisk utgangspunkt for idrett og opplevelser gjennom hele året. En av styrets viktigste oppgaver i årene som kommer, er å skape et tryggere økonomisk fundament for aktivitetene samtidig som vi rekrutterer mange flere deltakere, understreker Bratlie.

Foreningen ønsker å takke avtroppende styreleder Håkon Gisholt og avtroppende styremedlem Elisabeth Longva Berger for arbeidet de har lagt ned for Foreningen Ridderrennet.